terça-feira, 24 de julho de 2012

Parceria



Acord de col·laboració amb el SC Corinthians
L'Espanyol i el SC Corinthians, actual campió de la Copa Libertadores, han arribat a un acord esportiu de collaboració que tindrà vigència durant les properes cinc temporades.
Aquest conveni, similar al que l'Espanyol té amb altres clubs, es fonamenta en tres grans línies d'actuació que passen per establir un programa d'intercanvi de jugadors tant en l'etapa formativa com en la professional, en la col·laboració i participació conjunta en seminaris o cursos organitzats per ambdues entitats i en l'intercanvi d'informació en relació a la metodologia d'entrenament esportiu a tots els nivells.
L'expedició blanc i blava, encapçalada per Oscar Riera, director de RCDE International i els responsables de la RCDE ACADEMY BRASIL, que han estat aquests dies a Sao Paulo tancant aquest acord, han estat rebuts per Fernando Alba, director del planter, i els seus assessors Pedro Luis Martins i Denis Fuchman i el director de marketig, Joao Guillerme Costa. Durant la visita, els responsables del Corinthians, han mostrat les instal·lacions esportives del club paulista i han explicat detalls del seu funcionament i la seva metodologia de treball.

Acordo de colaboração com o SC Corinthians
O Espanyol e o SC Corinthians, atual campeão da Copa Libertadores, chegaram a um acordo de colaboração esportiva ao longo das próximas cinco temporadas.
Este acordo, similar ao que o Espanyol tem com outros clubes, é baseada em três linhas de ação estabelecidas através de um programa de intercâmbio de jogadores, tanto na fase de formação quanto na profissional, na colaboração e participação conjunta em seminários e cursos organizados por ambas as instituições e a troca de informações sobre a metodologia de treinamento esportivo em todos os níveis.
A expedição azul e branco, dirigido por Oscar Riera, diretor do RCDE International e responsável pela RCDE Academia Brasil, que esteve estes dias em São Paulo para fechar este acordo, foi recebida por Fernando Alba, diretor geral, seus assessores Pedro Luis Martins e Denis Fuchman, e João Guilherme Costa, diretor de marketing. Durante a visita, os dirigentes do Corinthians mostraram as instalações desportivas do clube paulista e explicaram detalhes de sua operação e sua metodologia.

Nenhum comentário:

Postar um comentário